Az elbűvölő Schloss Hof kastély és a Pozsonyi Advent

Csokivásárlási lehetőséggel

1 nap

Időpont:

2022. december 10. (szombat)

Program

Találkozó reggel 5:45-kor a Váci Művelődési Ház előtt, indulás 6:00-kor. Utazás rövid pihenőkkel Ausztriába, majd meglátogatjuk Kittsee-ben, a Hauswirth Csokoládégyárat, ahol lehetőség nyílik a finomabbnál finomabb helyben készített csokoládék megvásárlására. Majd továbbutazunk Ausztria második legnagyobb barokk császári kastélyába, a karácsonyi fényekbe öltözött Schloss Hof kastélyba. Európa legszebb barokk épületegyüttesei közé tartozik. Savoyai Jenő herceg nyári rezidenciája, a hatalmas birtok a csodálatos barokk kerttel lenyűgöző látványosság. Napunk utolsó állomása Szlovákia fővárosa, Pozsony lesz. Megtekintjük a város főbb nevezetességeit, majd szabadidő keretén belül megismerkedhetünk a pozsonyi karácsonyi vásár különlegességeivel. Közvetlenül a látogatók szeme láttára készítenek grillezett hús-, és halételeket. Cigánypecsenye, sült és füstölt kolbász, zsíros kenyér hagymával, pogácsa, libazsíros, és káposztás nudli, káposztaleves, puncs, forralt bor és grog várja az ínyenceket. Aki az édességet kedveli, annak lesz péksütemény, pozsonyi kifli, ostya, mézes süti, méz vagy karácsonyi mézbor. A pultokon a vidéki kézművesiparosok fából, üvegből, bőrből, fűzfavesszőből, kukoricahajból és méhviaszból készült termékei sorakoznak. Hazaindulás a kora esti órákban. Késő este érkezés Vácra, a kiindulási helyre. 

Részletek és árak

Időpont: 2022. december 10.  (szombat)  1 nap
Találkozó: 5:45-kor, váci Művelődési Ház előtt
Indulás/érkezés: 6:00 óra, váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Minimum létszám: 30 fő
 
Részvételi díj: 19.000 Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a fakultatív sztornóbiztosítást (kb. 5 %) az ajánlott utasbiztosítást (kb. 400 Ft/fő) és a belépőjegy árát (kb. 18 Eur).
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a lemondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.

Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány vagy útlevél!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az elbűvölő Schloss Hof kastély és a Pozsonyi Advent Az elbűvölő Schloss Hof kastély és a Pozsonyi Advent Az elbűvölő Schloss Hof kastély és a Pozsonyi Advent Az elbűvölő Schloss Hof kastély és a Pozsonyi Advent Az elbűvölő Schloss Hof kastély és a Pozsonyi Advent Az elbűvölő Schloss Hof kastély és a Pozsonyi Advent Az elbűvölő Schloss Hof kastély és a Pozsonyi Advent Az elbűvölő Schloss Hof kastély és a Pozsonyi Advent