Szarvasi arborétum hajókázással a Körösön, Kecskemét városlátogatás

Belföld

1 nap

Időpont:

2020. július 19.  vasárnap

Program

Találkozó reggel 6:15-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás rövid pihenővel Szarvasra, ahol megtekintjük Magyarország legnagyobb arborétumát. Gyalogos körtúra során, botanikai szakvezetéssel megismerkedünk a kert látványos érdekességeivel, mint pl. a Hegyi mamutfenyő, a Kék pávák, illetve a Tündöklő kövek. Itt található hazánk egyetlen interaktív makettparkja is, a Mini Magyarország ahol megelevenedik a történelem. Majd 1 órás élvezetes hajókiránduláson veszünk részt a holt Körösön, ahol akár egy frissítő koktélt kortyolgatva gyönyörködhetünk a lélegzetelállító tájban. Ezt követően továbbutazunk a több mint 650 éves alföldi településre Kecskemétre, a „Hírös városba”, itt helyi idegenvezető mutatja be a város nevezetességeit, mesél történelméről. Az idegenvezetés után rövid felfrissülés, fagyizási lehetőség a főtéren. Késő délután hazaindulás, érkezés Vácra az esti órákban.

Részletek és árak

Időpont: 2020. július 19. (vasárnap)   1 nap
Találkozó: 6:15-kor váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 6:30-kor váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 11.500 Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget és az idegenvezetés díjait. Nem tartalmazza a belépőjegyeket (kb. 3000 Ft/fő).
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
Fontos! Kérjük, legyen Önöknél a belépésre jogosító kedvezményes igazolvány,  valamint arcmaszk!
 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Szarvasi arborétum hajókázással a Körösön, Kecskemét városlátogatás Szarvasi arborétum hajókázással a Körösön, Kecskemét városlátogatás Szarvasi arborétum hajókázással a Körösön, Kecskemét városlátogatás Szarvasi arborétum hajókázással a Körösön, Kecskemét városlátogatás Szarvasi arborétum hajókázással a Körösön, Kecskemét városlátogatás Szarvasi arborétum hajókázással a Körösön, Kecskemét városlátogatás Szarvasi arborétum hajókázással a Körösön, Kecskemét városlátogatás