Tirol - Salzburg és a mesebeli Neuschwanstein kastély

4 nap / 3 éjszaka

Időpont:

2020. augusztus 4-7.

Program

1.nap: Találkozó 4:45-kor a váci Művelődési Ház előtt. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Első megállónk az UNESCO világörökség részét képező, felső-ausztriai barokk kisvárosban Hallstattban lesz, sétálunk a hangulatos középkori főtéren. Továbbutazás Ferenc József nyári rezidenciájának városába Bad Ischl-be, rövid séta a belvárosban. Innen folytatjuk utunkat Innsbruck környéki szálláshelyünkre (2 éj), szállás elfoglalása, fakultatív vacsora.
 
2.nap: Reggeli után II. Lajos bajor király világhírű mesekastélyába a Neuschwanstein kastélyba látogatunk el, majd a 93 m magasan, két sziklafal között lévő Mária hídról csodálhatjuk meg a kastélyt és a lenyűgöző tájat. Délután visszautazás Innsbruckba, gyalogos városnézés: óváros, Ambras kastély, Hofburg... Szállás, fakultatív vacsora.
 
3.nap: Reggeli után búcsú Innsbrucktól. Utazás az Inn folyó festői völgyében épült, varázslatosan romantikus, késő-gótikus tratzbergi várkastélyba. Utunkat folytatjuk az 1834 m magasan lévő Sasfészek kilátóhoz, amit Hitler kapott ajándékba 50. születésnapjára. Innen tovább indulunk Salzburg környéki szálláshelyünkre, fakultatív vacsora.
 
4.nap: Reggeli után városnézés az UNESCO világörökség részét képező, gyönyörű barokk Salzburg városába, gyalogos városnézés: uralkodói rezidencia, harangjáték, dóm, ferences templom, Mozart tér, vár, Mirabell kastély.. Hazaúton megállás és séta a festői Traunsee tó melletti Gmundenben, a romantikus Ort-vízikastélynál. Érkezés a késő esti órákban Vácra.

Részletek és árak

Időpont: 2020. augusztus 4-7. 4 nap/3 éj
Találkozó: 4:45-kor, Művelődési Ház, Vác
Indulás: 05:00 óra, Művelődési Ház, Vác
Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 3*-os szállodában, Innsbruck és Salzburg környéki szálláshelyen
Ellátás: reggeli
Fakultatív vacsora: 15.000 Ft/fő/3 alkalom 
Egyágyas felár: 15.000 Ft/3éj/fő
Min. létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 86.000 Ft/fő
Előleg: 34.000Ft/fő     

Hátralék fizetendő legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt!

 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, szállásokat reggelivel, az idegenforgalmi adót és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a fakultatív útlemondási biztosítást (5%), az ajánlott utasbiztosítást (1600 Ft/fő), a fakultatív vacsorákat és a belépőjegyeket.
Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Tirol - Salzburg és a mesebeli Neuschwanstein kastély Tirol - Salzburg és a mesebeli Neuschwanstein kastély Tirol - Salzburg és a mesebeli Neuschwanstein kastély Tirol - Salzburg és a mesebeli Neuschwanstein kastély Tirol - Salzburg és a mesebeli Neuschwanstein kastély Tirol - Salzburg és a mesebeli Neuschwanstein kastély Tirol - Salzburg és a mesebeli Neuschwanstein kastély Tirol - Salzburg és a mesebeli Neuschwanstein kastély Tirol - Salzburg és a mesebeli Neuschwanstein kastély Tirol - Salzburg és a mesebeli Neuschwanstein kastély Tirol - Salzburg és a mesebeli Neuschwanstein kastély Tirol - Salzburg és a mesebeli Neuschwanstein kastély