Debrecen és a Tisza-tavi Ökocentrum

1 nap

Időpont:

2021. szeptember 5.  vasárnap

Program

Találkozó reggel 6:15-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás rövid pihenővel Poroszlóra, a Tisza-tavi Ökocentrumba. A látogatóközpont felszálló madárra hasonlító, 2600 m2 alapterületű központi épülete több szinten várja az érdeklődőket állandó és időszaki kiállításaival, háromdimenziós mozijával, kilátó tornyával. Legfőbb látványossága Európa legnagyobb édesvizű akváriumrendszere, mely közel 1 millió liter össztérfogatával és a benne bemutatott víz alatti csodákkal igazán különleges természetközeli élményt nyújt. Helyi vezető kalauzolásában megtekintjük a kiállításokat, egy 3D-s természetfilmet és részt veszünk egy 45 perces hangulatos kishajós kiránduláson a Tisza-tavon.
Majd továbbutazunk és megérkezünk az Alföld központjának is nevezett Debrecenbe. Városnéző sétát teszünk és szakavatott helyi idegenvezető segítségével felfedezzük többek között a belvárost, ahol az utcák és terek helytörténeti titkokat, érdekességeket rejtenek. Megtekintjük Debrecen abszolút szimbólumának számító Református Nagytemplomot illetve a több mint 100 éves Debreceni Egyetemet, mely előtt tágas, francia stílusú park illetve térlépcsőkkel, díszmedencével és sétányokkal osztott impozáns tér található. Szabadidőben elfogyaszthatunk egy kellemes estebébet vagy fagylaltozhatunk. Majd hazaindulunk, érkezés Vácra esti órákban.

Részletek és árak

Időpont: 2021. szeptember 5.  (vasárnap)     1 nap
Találkozó: 6:15-kor váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 6:30-kor váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 30 fő
 
Részvételi díj: 12.000 Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget, a csoportkísérő és az idegenvezetés árát. Nem tartalmazza a belépő díjakat: felnőtt kb. 4.100 Ft/fő, nyugdíjas kb. 3.300 Ft/fő.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
Fontos! Kérjük, legyen Önöknél a belépésre jogosító kedvezményes igazolvány,  valamint arcmaszk!
 

Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány illetve Védettségi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Debrecen és a Tisza-tavi Ökocentrum Debrecen és a Tisza-tavi Ökocentrum Debrecen és a Tisza-tavi Ökocentrum Debrecen és a Tisza-tavi Ökocentrum Debrecen és a Tisza-tavi Ökocentrum Debrecen és a Tisza-tavi Ökocentrum