Karácsonyi fényvarázslat Horvátországban

3 nap / 2 éjszaka

Időpont:

2023. december 02-04. 

Program

1. nap: Találkozó 7:15-kor a váci Művelődési Ház előtt, indulás 7:30-kor. Utazás rövid pihenőkkel Székesfehérvárra. Nevezetességek megtekintése (Hiemer-ház, Árpád fürdő, Órajáték épülete, Püspöki Palota, Városháza, Főtér). A nap további részében feltérképezzük az örök szerelem jelképét, a Bory-várat. A várat Bory Jenő építészmérnök és szobrászművész építette közel 40 nyáron keresztül a hitvesi szeretet előtt tisztelegve. A vár 30 kisebb-nagyobb helyiséggel, 3 műteremmel, 7 toronnyal és megszámlálhatatlanul sok mozaikkal, festménnyel, díszkúttal várja a látogatókat. Buszra szállunk, és elindulunk a szállásunk felé Nagyatádra. Szobák elfoglalása, majd vacsora zenés-táncos mulatsággal egybekötve. Élőzene garantálja majd a vidám hangulatot. 
 
2. nap: A reggeli elfogyasztása után, utunk Horvátország fővárosába, Zágrábba vezet. Helyi idegenvezető kíséretében megtekintjük a város érdekességeit (Jelacic bán tér, Tkalciceva utca, Székesegyház, Szent Márk Templom stb…). Itt található a világ egyik legrövidebb siklóvasútja, amely összeköti az alsóvárost a felsővárossal. Ennek kipróbálására is lesz lehetőségünk. Rövid szabadprogram után vacsora egy helyi étteremben. A késő délutáni órákban SalajLand birtokát látogatjuk meg, ami egy elbűvölő, karácsonyi fényekben pompázó csodavilág. Grabovnica településén található ez a hatalmas, hat hektáros birtok, ahol minden évben több millió égővel világítják ki a fákat, házakat, hidakat. Ez a látványosság a Salaj család nevéhez köthető. Az ő kezdeményezésükkel készült el a fényfalu először 2002-ben. Minden évben egyre több égővel és látványossággal bővítik a parkot. Az adventi időszakban szépen feldíszített betlehemet is megcsodálhatunk, kirakodóvásárban, kóstolókban is részünk lehet a fényalagút alatt. Az esti órákban buszra szállunk, visszaérkezés a szállásunkra, Nagyatádra, a késő esti órákban.
 
3. nap: Ízletes reggelink elfogyasztása után fürdőzési lehetőség a szállásunkkal szemben elhelyezkedő Nagyatádi Gyógyfürdőben. Nátriumhidrogén-karbonátos vize 742 m mélyről, 50 fokosan tör a felszínre. A fedett medencékben 32 C, 38 C és 42 C-os gyógymedencék állnak a gyógyulni vágyók rendelkezésére. Az épületben finn mintájú szauna, valamint egy átriumos medence is található. Magyarország egyik legjobb, minősített gyógyvizei közé tartozik, elsősorban reumatikus betegségek és ízületi panaszok gyógyítására, valamint gyomorbántalmakban szenvedőknek ajánlják. A fürdőzés után kései ebédelési lehetőség a szállásunkon, Nagyatádon (2800 Ft/fő). Hazaindulás, érkezés Vácra a kora esti órákban. 

Részletek és árak

Időpontok: 2023. december 02-04.      3 nap/2 éj
Találkozó: 7:15-kor, váci Művelődési Ház előtt
Indulás/érkezés: 7:30-kor, váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Szállás: 3* hotel Nagyatádon
Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora) 
3. napon fakultatív ebéd: 2800 Ft/fő (2 fogásos menüs ebéd, leves + főétel)
Minimum létszám: 30 fő
 
Részvételi díj: 75.000 Ft/fő
Előleg: 30.000 Ft/fő   
 
(hátralék fizetendő legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt)
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, szállást félpanzióval, az idegenforgalmi adót és a csoportkísérő díját.
Nem tartalmazza a fakultatív sztornóbiztosítást, az ajánlott utasbiztosítást a 2. napra (500 Ft/fő),és a belépőjegyek árát: (Bory-vár: felnőtt 2500 Ft/fő, nyugdíjas: 1500 Ft/fő, Fürdőbelépő: felnőtt kb. 2200 Ft/fő, nyugdíjas: kb. 1600 Ft/fő, zágrábi napra belépők: kb. 10 Eur/fő)
Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható! 
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a lemondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Karácsonyi fényvarázslat Horvátországban Karácsonyi fényvarázslat Horvátországban Karácsonyi fényvarázslat Horvátországban Karácsonyi fényvarázslat Horvátországban Karácsonyi fényvarázslat Horvátországban Karácsonyi fényvarázslat Horvátországban Karácsonyi fényvarázslat Horvátországban