A mesebeli Nádasdy-kastély és a bakonybéli csillagvizsgáló

Nádasdladány - Öskü - Pannon Csillagda

1 nap

2 időpontban!!

2021. október 9. szombat és október 10. vasárnap

Program

Találkozó reggel 7:15-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás rövid pihenővel Nádasdladányra, egy igazi romantikus mesekastélyba, a Nádasdy-kastélyba. A nemrégiben átadott, csodásan felújított kastély, olyan, mint egy angol vagy skót kastély, amelyet hatalmas angolpark vesz körül. Újjáéledt a park kiszáradt tava, ahol csónakázási lehetőség és kipróbálható vitorlásmodellek várják a látogatókat. 
Majd felkeressük a Bakony lábánál elterülő fennsík egyik sziklás dombját, amelyet a kupolás tetejű kerek ösküi templom (rotunda) tesz igazán különlegessé, és az országban egyedülálló kincsnek számít.
Utolsó állomásunk a Bakonybélen található Pannon Csillagda, mely hazánk első számú csillagászati ismeretterjesztő központja. Csillagászattörténeti kiállítás, planetárium, távcsőpark várja az idelátogatókat, illetve egy 3D filmet is láthatunk a Marsról. Az állandó kiállítás a csillagászat történetét interaktív, kísérletező módon foglalja össze a kezdetektől napjainkig. Késő délután hazaindulás Vácra, várható érkezés az esti órákban.

Részletek és árak

Időpontok: 2021. október 9. (szombat) és október 10. (vasárnap)    1 nap
Találkozó: 7:15-kor váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 7:30-kor váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 30 fő
 
Részvételi díj: 10.000 Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza a csoportkísérő, az idegenvezetések, és az útiköltség díját. Nem tartalmazza a belépő díjakat: kb. 5000 Ft/fő felnőtt, kb. 3500 Ft/fő nyugdíjas.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
Fontos! Kérjük, legyen Önöknél a belépésre jogosító kedvezményes igazolvány,  valamint arcmaszk!

Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány illetve Védettségi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
A mesebeli Nádasdy-kastély és a bakonybéli csillagvizsgáló A mesebeli Nádasdy-kastély és a bakonybéli csillagvizsgáló A mesebeli Nádasdy-kastély és a bakonybéli csillagvizsgáló