Sopron: a hűség városa, Fertő-tavi hajókázással

Belföld

1 nap

Időpont:

2020. augusztus 21.  péntek

Program

Találkozó reggel 6:30-kor a váci Művelődési Ház előtt. Utazás rövid pihenővel a hét évezred emlékét őrző hansági településre, Lébénybe, ahol megtekintjük a híres Árpád-kori, román stílusú Szent Jakab templomot. Majd továbbutazunk Fertőrákosra és városnéző kisvonattal felfedezzük a falu nevezetességeit. Sok érdekesség közül néhány: római kori kőfejtő, pellengér, városfalak, püspöki kastély, illetve a Fertő-Hanság Nemzeti Park. A kisvonat elvisz minket a Fertő-tóhoz, ahol vízre szállunk és egy hangulatos sétahajózáson veszünk részt. A vízről láthatjuk a fertőrákosi cölöpházakat, Fertőrákost és az ausztriai Fertőmeggyest. A sétahajózás alatt kapitányi ismertető mutatja be a Fertő-tó növény- és állatvilágát. Utunkat folytatva megérkezünk az Alpokalján fekvő, hűség és a kékfrankos bor városába Sopronba, ahol helyi idegenvezető kíséretében városnéző sétát teszünk nevezetes emlékhelyein, hangulatos kanyargós utcácskáiban. Rövid szabadidő után haza indulunk, érkezés Vácra az esti órákban.  

Részletek és árak

Időpont: 2020. augusztus 21. (péntek)     1 nap 
Találkozó: 06:30-kor Vác, Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 06:45 óra Vác, Művelődési Ház elől/elé 
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 11.500 Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget és az idegenvezetés díjait. Nem tartalmazza a belépőjegyeket (kb. 3700 / 3100 Ft/fő).
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
Fontos! Kérjük, legyen Önöknél a belépésre jogosító kedvezményes igazolvány,  valamint arcmaszk!

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Sopron: a hűség városa, Fertő-tavi hajókázással Sopron: a hűség városa, Fertő-tavi hajókázással Sopron: a hűség városa, Fertő-tavi hajókázással Sopron: a hűség városa, Fertő-tavi hajókázással Sopron: a hűség városa, Fertő-tavi hajókázással Sopron: a hűség városa, Fertő-tavi hajókázással Sopron: a hűség városa, Fertő-tavi hajókázással Sopron: a hűség városa, Fertő-tavi hajókázással