Élménydús utazás: Szarvas - Cserkeszőlő

1 nap

Időpont:

2023. június 03.  (szombat)

Program

Találkozó reggel 5:45-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás rövid pihenővel Szarvasra, ahol a történelmi Magyarország középpontját jelölték meg. A szarvasi arborétumban egy botanikai szakvezetés keretében, megismerkedünk az arborétum látványos érdekességeivel, mint pl. a Hegyi mamutfenyő, a Kék pávák, illetve a Tündöklő kövek. Kihagyhatatlan élmény a holt Körösön való hajókázás, amit lesz lehetőségünk kipróbálni. Majd megtekintjük hazánk egyetlen interaktív makettparkját, a Mini Magyarországot. Ihletője a brüsszeli Mini Europe és a klagenfurti Minimundus. Az élményparkban megelevenedik a történelem. Számtalan hazai történelmi helyszín és épület makettje között sétálgathatunk, bejárhatjuk az egész országot, a budapesti Hősök terétől a szegedi dómig. Délután Cserkeszőlőre utazunk. Az itt található gyógyvíz 2300 méter mélyről tör fel, mintegy 82 °C-os alkáli-klorid és hidrogén-karbonát tartalmú. Számos egészségi problémára rendkívül pozitív hatással bír. A víz jótékony hatásának köszönhetően nagyon eredményesen gyógyíthatók a krónikus mozgásszervi és reumatikus betegségek, valamint nőgyógyászati bántalmak esetére is javasolt. A 2010-ben felújított és kibővített Gyógy- és Strandfürdő azonban nem csak a gyógyulni vágyok számára kínál kiváló alternatívát. Kortól és nemtől függetlenül a kilenc medence, a csúszdák, a strandröplabda-, strandfoci pálya, minigolf a fürdőzők itt tartózkodását teszik változatossá. A vendégek számára a fürdő területén számtalan étkezési lehetőség is kínálkozik. Késő délután hazaindulás, érkezés Vácra az esti órákban.

Részletek és árak

Időpont: 2023. június 3. (szombat)    1 nap
Találkozó: 5:45-kor váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 6:00-kor váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 30 fő
 
Részvételi díj: 15.500 Ft/fő 
 
A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget, az idegenvezetés és a csoportkísérő díját.
Nem tartalmazza a fakultatív sztornóbiztosítást, és a belépőjegyek árát (kb. 3100 Ft/fő),
hajójegy ára: (1500 Ft/fő). Fürdőbelépők: felnőtt: 3990 Ft/fő, diák, nyugdíjas: 3190 Ft/fő.
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
Fontos! Kérjük, legyen Önöknél a belépésre jogosító kedvezményes igazolvány!
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Élménydús utazás: Szarvas - Cserkeszőlő Élménydús utazás: Szarvas - Cserkeszőlő Élménydús utazás: Szarvas - Cserkeszőlő Élménydús utazás: Szarvas - Cserkeszőlő Élménydús utazás: Szarvas - Cserkeszőlő Élménydús utazás: Szarvas - Cserkeszőlő