Napsütéses Toszkána

5 nap/4 éjszaka

Időpontváltozás!!! ÚJ IDŐPONTBAN!!

2020. május 5-9.        2020. október 7-11.

Program

1.nap: Találkozó: 4:45-kor,a váci Művelődési Ház előtt, indulás 5:00-kor. Utazás rövid pihenőkkel a toszkán régió varázslatos kisvárosába Montecatini Termebe. Szállás elfoglalása (4 éj), fakultatív vacsora.  
 
2.nap: Reggeli után utazás Olaszország egyik legrégebbi városába, a középkori hangulatú  Pisaba, városnézés: a Csodák tere, keresztelőkápolna, dóm, ferde torony, temető.
Utunkat a vulkanikus dombok között emelkedő, az alabástrom művészetéről híres Volterrában folytatjuk, ahol barangolunk a szűk középkori utcácskákban, gyönyörű kilátással a Tirrén tengerre és a környező ciprus ligetekre. Innen átutazunk a közeli, városfallal körülvett San Gimignanoba, a tornyok világhírű városába. Este visszaérkezés a szállásra, fakultatív vacsora.
 
3.nap: Reggeli után elutazunk a Ligur tenger partján fekvő La Speziaba, ahol hajóra szállunk (időjárás függő) és felfedezzük a Riviera Di Levanta gyöngyszemét a Cinque Terre festői öbleit, színes, sziklára épült falvait, élénkzöld szőlőültetvényeit. Rossz idő esetén mindezt vonattal járjuk be. Egész napos program után visszaérkezünk a szálláshelyre, fakultatív vacsora.
 
4.nap: Reggeli, majd utazás Toszkána kulturális, reneszánsz fővárosába, Firenzébe. Városnézésünk során helyi idegenvezető kíséretében megismerkedünk a Medici család történetével és a város történelmi örökségeivel: Santa Maria del Fiore épületét, a Piazza della Signoria főteret a városházával, a Palazzo Vecchioval, a Santa Croce templomot, melyet Firenze Pantheonjának is neveznek és a középkori hídat, a Ponte Vecchiot, Loggia dei Lanzit… Este visszaérkezés a szálláshelyre, fakultatív vacsora.
 
5.nap: Reggeli után hazaindulás. Útközben megállunk, és egy rövid bevásárlásra is lehetőségünk lesz, mindenki kedvére válogathat az olasz finomságokból. Hazaérkezés Vácra a késő esti órákban. 
 

Részletek és árak

Időpont: 2020. május 5-9.  2020. október 7-11.  5 nap/ 4 éj
Találkozó: 4:45-kor Vác, Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 5:00 óra, Vác, Művelődési ház elől / elé 
Utazás: légkondicionált autóbusszal 
Szállás: 3* hotel, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban 
Ellátás: reggeli
Fakultatív vacsora: 14.000 Ft/fő/4 alkalom
Egyágyas felár: 17.000 Ft/fő/4 éj
Min. létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 95.000 Ft/fő
Előleg: 38.000Ft/fő
Hátralék fizetendő legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt!
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, szállást reggelivel, IFA-t, és az idegenvezetés költségét. 
A részvételi díj nem tartalmazza: a fakultatív  útlemondási biztosítást (kb. 5%) és az ajánlott utasbiztosítást (kb.2000 Ft/fő), VOX készüléket 2500 Ft/fő. A belépők és jegyek tájékoztató árai: kb. 70 Eur. Kötelezően fizetendő reg. adó és a helyi idegenvezető díja: 10 Eur/fő.
Fakultatív programok: pisai ferde torony kb. 18 eur/fő, feljutás a helyszínen derül ki, a torony szabad kapacitásának függvényében.
Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána