LENGYELORSZÁGI KIRUCCANÁS: KRAKKÓ-ZAKOPANE

 

Időpont: 2019. augusztus 27-28.     2 nap/1 éj

Indulás/Érkezés: 6:00 óra, Vác, Művelődési Ház elől / elé

Utazás: autóbusszal

Szállás: 3*-os szállodában

Ellátás: félpanzió

Min.létszám: 30 fő

 

 

PROGRAM

 

 

1.nap: Találkozó 05:45-kor a váci Művelődési Ház előtt. Indulás Lengyelországba parassapusztai határátkeléssel Szlovákián keresztül. Kora délután érkezés Krakkóba, városnézés magyar nyelvű idegenvezetővel. Wawel várának megtekintése, séta az óvárosban (Mária templom, Posztócsarnok, Jagello Egyetem, Szent Adalbert templom, Barbakán stb.). A program után szállás elfoglalása, vacsora.

 

2.nap: Reggeli után Zakopánéba utazunk, amely nemcsak a téli időszakban, de nyáron is szemet gyönyörködtető városka. Sétát teszünk a goral stílusú házak között, sajtkóstolás és vásárlási lehetőség a helyi piacon, majd siklóval felmehetünk a Gubalówka hegyre, ahonnan csodás kilátás nyílik a Tátra csúcsaira. A Krupówki sétálóutcán számtalan étterem közül választhatunk, érdemes kipróbálni a lengyel hagyományos finomságokat, legfőképpen a grilltűzhelyeken sült húsokat (pl. sült kolbász, csülök… stb.) Sok helyen magyar étlappal várják a kedves vendégeket. Majd búcsút intünk a Tátra fővárosának, és kora délután hazaindulunk. Érkezés Vácra az esti órákban.

 

 

Részvételi díj: 29.000 Ft/fő  Előleg: 11.500 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza az utazást autóbusszal, a szállást félpanziós ellátással

és az idegenvezetés díját. Nem tartalmazza az utasbiztosítást (kb. 800 Ft/fő), és a belépődíjakat (kb. 50 PLN), fakultatív Gubalowka (kb. 23 PLN)

 

Utazás érvényes útlevéllel vagy kártyás személyi igazolvánnyal!

Látnivalókban gazdag, kellemes utazást kívánunk!

 

            

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Adószám: 13913328-2-13

 

             

 

 

Sorrend: 
91