Szeged gazdagon

1 nap

Időpont:

2021. szeptember 26.  vasárnap

Program

Találkozó reggel 6:15-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás rövid pihenővel Szegedre, az Alföld fővárosába. Első megállónk a gyönyörűen felújított keleties jellegű épület, Szeged kihagyhatatlan látnivalója, az új zsinagóga, mely hazánk második legnagyobb és az egyik legszebb zsidó temploma. Majd egy kellemes belvárosi séta során megtekintjük a főbb nevezetességeket illetve szabadidőnkben lehetőségünk lesz kipróbálni Szeged híres cukrászdáit. Majd a város jelképét, az ország negyedik legnagyobb templomát tekintjük meg, mely neoromán stílusú, gazdag díszítésű, monumentális Fogadalmi Templom. 
Ezt követően látogatást teszünk a Mátyás király téren, az Alsóvárosi Ferences templomban. A gyönyörűen felújított templom a magyar késő gótikus építészet egyik legérettebb alkotása, a dél-alföldi régió kiemelkedő látnivalója. A templom mellett épült, jelenleg is aktív kolostorépületben egy igazán érdekes látogatóközpontot alakítottak ki.
Késő délután megérkezünk a Szegedi várba, ahol a városról történeti és interaktív kiállítás látható. Rövid sétát teszünk a Stefánián (Színház, Erzsébet királyné, Dankó Pista szobra), szabadidő majd késő délután hazaindulás. Érkezés Vácra az esti órákban.

Részletek és árak

Időpont: 2021. szeptember 26.  (vasárnap)     1 nap
Találkozó: 6:15-kor váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 6:30-kor váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 30 fő
 
Részvételi díj: 11.500 Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget, a csoportkísérő és az idegenvezetés árát. Nem tartalmazza a belépő díjakat kb. 2500 Ft/fő.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
Fontos! Kérjük, legyen Önöknél a belépésre jogosító kedvezményes igazolvány,  valamint arcmaszk!
 

tazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány illetve Védettségi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Szeged gazdagon Szeged gazdagon Szeged gazdagon